Saturday 21 April 2012

Előkészületek vége

Üdvözlök minden érdeklődőt!
A Kezdeti feltöltésekkel végeztem. Kicsit hamarabb mint vártam. Sajnos a képeken látszik a kicsinyítés hatása. Nagyon nem örülök neki, de teljes méretben nem szeretném felrakni őket mert sokat hallok visszaélésekről. 
Természetesen nem végeztem mindennel, de a lényeg már látszik. Próbálom az időmhöz mértem folyamatosan frissíteni és finomítani a blogom majd a jövőben.
Kellemes időtöltést kívánok!
Üdv Gábor


2 comments:

  1. Ahogy a fészbukon is írtam, folytasd. Jó dolgokat csinálsz és jól gondolkodsz ezekről - szerintem persze! A fotózás az önkifejezés egyik eszköze, van aki profi lesz benne, mert sok és igen jó cucca van hozzá. Van aki nagyon jó amatőr lesz, mert szereti csinálni és megpróbálja a saját kis gépéből amatőr szinten kihozni a legjobbat. Ehhez kell a szívből jövőség, vagy valami ilyesmi... Persze fejlődni kell folyamatosan, tanulni sokat, de egy alap beállítottság hamar kialakul. Az hogy te jelen esetben mit fotózol. Én pl. épület , természet, táj. Nem is szeretek portrékat fotózni, ahhoz nincs megfelelő affinitásom sem.
    Szóval amit leginkább szerettem volna mondani a blogodhoz.
    Az alap nagyszerű, jó választás volt. A forma kitűnő. A színek (fekete) az egyik legjobb, elegáns lesz tőle. A felosztásod is jó, a méretekkel igazad van. Én is kicsinyítek, feliratozok, amit a netre töltök. Nem azért mert féltem a fotóimat, hisz pont azért csinálom, hogy mások is lássák :) De visszaélhetnek vele, sokan sajna nem ismerik a netikettet. Ritkán előfordul nálam is, hogy egy másik blogomhoz kell olyan fotó, ami nekem nincs sajátban. Akkor felrakom a másét is, ha engedélyezett! de meghivatkozom, hogy ki a szerzője. Egyszerű dolog pedig.
    No és még a blogodhoz. Tarts ki a saját elképzelésed mellett! Rakd fel a neked tetsző képeket, és hagyd is fenn. Lehet pár nap múlva magadtól leszeded, mert rájössz valamire, hogy ezt esetleg nem kellett volna. Ne feledd, a blog roppant sajátos műfaj - a blogod a saját kis szférád, amit megmutatsz nekünk, és mi ehhez csak beszólunk! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia.
      Nagyon köszönöm a látogatást és a biztató szavakat, "beszólást"! ;)
      Üdv Gábor

      Delete